Event	October 29, 2020 PSAT B Day (Testing)	Event	October 29, 2020 A Day (Online)
	7:35 – 12:00	Period 5	7:35-9:00
Testing (periods 5-7)	(265 minutes) 7:30 warning bell	Period 6	9:05-10:30
		Period 7	10:35-12:00
Passing	12:00 – 12:05 (2 minute warning bell)	Passing	12:00 — 12:05 (2 minute warning bell)
Period One	12:05 – 12:25 (20 minutes)	Period One	12:05 – 12:25 (20 minutes)
Passing	12:25 – 12:30 (2 minute warning bell)	Passing	12:25 – 12:30 (2 minute warning bell)
1 st Lunch (see below)	12:25 – 12:55 (30 minutes)	1 st Lunch	12:25 – 12:55 (30 minutes)
Passing	12:55 — 1:00 (2 minute warning bell)	Passing	12:55 — 1:00 (2 minute warning bell)
Period Two	1:00 – 1:35 (35 minutes)	Period Two	1:00 - 1:35 (35 minutes)
Period Two	12:30 – 1:05 (35 minutes)	Period Two	12:30 – 1:05 (35 minutes)
2 nd Lunch (see below)	1:05 – 1:35 (30 minutes)	2 nd Lunch	1:05 – 1:35 (30 minutes)
Passing	1:35 — 1:40 (2 minute warning bell)	Passing	1:35 — 1:40 (2 minute warning bell)
Period Three	1:40 – 2:05 (25 minutes)	Period Three	1:40 - 2:05 (25 minutes)
Passing	2:05 – 2:10 (2 minute warning bell)	Passing	2:05 – 2:10 (2 minute warning bell)
Period Four	2:10 – 2:30 (20 minutes)	Period Four	2:10 – 2:30 (20 minutes)

Lunch Schedule (based on 2nd period class):

1st Lunch – Building 1 and 2 Upstairs

2nd Lunch – Building 4 Upstairs and ALL Downstairs